Συχνές ερωτήσεις
Στείλτε μας την δική σας ερώτηση αν δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε

Σχετικά με το παιχνίδι

ΕΠόσοι παίχτες μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα σε κάθε δωμάτιο;
AΤρία από τα δωμάτια μας είναι σχεδιασμένα για να παίζουν σε αυτά ομάδες των 3 μέχρι 6 ατόμων, ενώ «Η Αποστολή» είναι σχεδιασμένη για να παίζουν 2 μέχρι 5 άτομα. 
ΕΠόσα κοστίζει;
AΤο παιχνίδι κοστίζει €13 το άτομο, όμως ελέγξετε την ιστοσελίδα μας ή την σελίδα μας στο facebook για διάφορες προσφορές που μπορεί να ισχύουν. 
ΕΥπάρχει όριο ηλικίας;
AΤα δωμάτια και οι γρίφοι είναι σχεδιασμένοι για άτομα ηλικίας πέραν των 10 ετών. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας! 
ΕΧρειάζομαι κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις για να παίξω το παιχνίδι;
AΔεν χρειάζεστε καμία εξειδικευμένη γνώση για να παίξετε το παιχνίδι, παρόλα αυτά βασική γνώση της Ελληνικής ή της Αγγλικής γλώσσας είναι αναγκαία προκειμένου να λύσετε κάποιους από τους γρίφους μας. Βασικές μαθηματικές γνώσεις θα σας φανούν πολύ χρήσιμες!
ΕΧρειάζεται να φέρω κάτι μαζί μου;
AΌχι, όμως υπάρχουν ειδικά ντουλάπια που μπορείτε να φυλάξετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα πριν να εισέρθετε στα δωμάτια.
ΕΕπιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο;
AΔεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών ή βίντεο ενόσω βρίσκεστε μέσα στα δωμάτια. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας ζητηθεί να διακόψετε το παιχνίδι και να εγκαταλείψετε τον χώρο.
ΕΤι ώρα πρέπει να έρθω;
AΟι ομάδες χρειάζεται να βρίσκονται στο κτήριο 15 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι προκειμένου να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έντυπα και να ακούσουν τις απαραίτητες οδηγίες περί ασφάλειας και υγείας. Υπολογίστε ότι ο συνολικός χρόνος που απαιτείται είναι γύρω στα 90 λεπτά.

Κρατήσεις

ΕΧρειάζεται να κάνω κράτηση εκ των προτέρων;
AΔεχόμαστε ομάδες μόνο μετά από κράτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ οδηγηθείτε στο τμήμα κρατήσεων.
ΕΠως μπορώ να κάνω κράτηση;
AΟ πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να κάνετε κράτηση είναι διαδικτυακά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων, ενώ παράλληλα δεχόμαστε τηλεφωνικές κρατήσεις στο 22 – 43 33 53.
ΕΜπορώ να κάνω κράτηση για γενέθλια, bachelor/hen party ή corporate event;
AΜε ευχαρίστηση θα διοργανώναμε το παιχνίδι μέσα στα πλαίσια των δικών σας αναγκών. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΕΜπορώ να ακυρώσω ή να μεταφέρω την κράτηση μου σε άλλη ημέρα;
AΟι ακυρώσεις για πληρωμές μέσω paypal δεν είναι εφικτές, παρόλα αυτά είναι δυνατή η μεταφορά της κράτησης σας σε μία νέα ημερομηνία και ώρα εάν μας ενημερώσετε 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα της κράτησης.

Προσβασιμότητα και φοβίες

ΕΘα είμαι πραγματικά κλειδωμένος μέσα σε ένα δωμάτιο;
AΝαι! Παρόλα αυτά όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ειδικούς διακόπτες οι οποίοι μόλις τους ενεργοποιήσετε θα ξεκλειδώνουν την πόρτα. Επιπρόσθετα, σε όλες τις ομάδες θα δοθούν ασύρματοι για να έρχονται σε επικοινωνία με το δωμάτιο έλεγχου του παιχνιδιού. Όλα τα δωμάτια θα παρακολουθούνται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης επιτρέποντας στο προσωπικό μας να σας βοηθά σε οτιδήποτε χρειαστείτε.
ΕΕίμαι κλειστοφοβικός, μπορώ να παίξω;
AΌλα μας τα δωμάτια είναι ευρύχωρα έχοντας εμβαδό τουλάχιστο 25τμ. Επιπρόσθετα, όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ειδικούς διακόπτες οι οποίοι ξεκλειδώνουν αμέσως τις πόρτες, παρόλα αυτά είναι εφικτό εάν επιθυμείτε να παίξετε με την πόρτα ανοικτή.
ΕΘα βρίσκομε όρθιος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; 
AΌλα τα δωμάτια διαθέτουν επαρκή καθίσματα αν χρειάζεστε να καθίσετε σε οποιοδήποτε φάση του παιχνιδιού.
ΕΤα δωμάτια είναι προσβάσιμα για όλους; 
AΓια να παίξετε το παιχνίδι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες σωματικές ανάγκες, παρόλα αυτά λάβετε υπόψη ότι όλα μας τα δωμάτια βρίσκονται στον 1ο όροφο και είναι προσβάσιμα μόνο από τις σκάλες. Σε ορισμένα σημεία στο παιχνίδι δυνατό να υπάρξει χαμηλός φωτισμός και ηχητικά εφέ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ανησυχίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
ΕΈχετε άλλες ερωτήσεις;
AΓια οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο  info@escapetheroom.com.cy